Appgroepen

De Middelie Alert en Dorpsberichten Middelie appgroepen worden beheerd door de Dorpsraad. Wilt u toegevoegd worden? Vul dan onderstaande formulier in of stuur een appje met uw naam en in welke groep u wilt worden toegevoegd naar 06-25363876.

Huisregels Middelie Alert

De Middelie Alert appgroep is bedoeld voor buurtpreventie. Met onderstaande regels houden we de appgroep overzichtelijk:

• Groepsleden hebben minimaal de leeftijd van 18 jaar.
    • Groepsleden zijn woonachtig en/of werkzaam in Middelie.
    • Werk volgens SAAR:
      • Signaleer
      • Alarmeer 112 (Geen spoed? Bel dan 0900-8844)
      • App om je waarnemingen te delen met de appgroep
      • Reageer, door bijvoorbeeld naar buiten te gaan en contact te maken met de persoon. Doe dit alleen als je dit veilig kan doen zonder risico’s.
    • Meld in de appgroep dat 112 of 0900-8844 al is gebeld. Hiermee voorkomen wij een overmaat aan meldingen bij de hulpdiensten.
    • Houd het netjes in de appgroep. Geen gevloek en gescheld etc.
    • Speel geen eigen rechter en overtreedt geen wetten/regels.
    • Verstuur alleen foto’s als dit noodzakelijk is voor een signalement. Dader- en/of voertuigkenmerken kunnen in veel gevallen via tekst uitgelegd worden.
    • De appgroep is niet bedoeld om discussies te gaan voeren.