Appgroepen

Dorpsraad Middelie beheert op het moment twee Whatsappgroepen in Middelie.

Middelie Alert
Dorpsberichten Middelie

Middelie Alert

De Middelie Alert appgroep is bedoeld voor buurtpreventie en andere zaken met betrekking tot de veiligheid in het dorp. Deze appgroep is uitsluitend bedoeld voor dringende berichten. Berichten die niet thuishoren in deze groep zullen door de beheerder, in dit geval de Dorpsraad, verwijderd worden.

Huisregels

• Groepsleden zijn woonachtig en/of werkzaam in of hebben anderszins een band met Middelie.
  • Werk volgens SAAR:
    • Signaleer
      • Alarmeer 112 (Geen spoed? Bel dan 0900-8844)
      • App om je waarnemingen te delen met de appgroep
      • Reageer, door bijvoorbeeld naar buiten te gaan en contact te maken met de persoon. Doe dit alleen als je dit veilig kan doen zonder risico’s.
  • Meld in de appgroep dat 112 of 0900-8844 al is gebeld. Hiermee voorkomen wij een overmaat aan meldingen bij de hulpdiensten.
  • Houd het netjes in de appgroep. Geen gevloek en gescheld etc.
  • Speel geen eigen rechter en overtreedt geen wetten/regels.
  • Verstuur alleen foto’s als dit noodzakelijk is voor een signalement. Dader- en/of voertuigkenmerken kunnen in veel gevallen via tekst uitgelegd worden.
  • De appgroep is niet bedoeld om discussies te gaan voeren.

Dorpsberichten Middelie

De Dorpsberichten Middelie appgroep is bedoeld voor diverse nieuwtjes en berichten van bewoners en verenigingen. Deze appgroep is opgericht om Middelie Alert vrij te houden van deze niet dringende berichten en om op gemakkelijke wijze met dorpsbewoners te kunnen communiceren.

Ondanks de niet dringende aard van berichten in deze groep, zal er wel door de beheerder gemodereerd worden om discussies niet uit de hand te laten lopen en om onder andere spam te voorkomen.

Aanmelden

Wilt u toegevoegd worden aan de appgroep(en)? Vul dan onderstaande formulier in of stuur een appje met uw voor- en achternaam en in welke groep u wilt worden toegevoegd naar 06-25363876.