Uitreiking Kikkerspelden 2021

Na meerdere keren uitstellen en lang wachten was het zondagmiddag 30 januari eindelijk zover: De uitreiking van de Kikkerspeld.

In de loop van 2021 werden er verschillende vrijwilligers aangedragen voor de Kikkerspeld. Stuk voor stuk mensen die zich hebben ingezet voor het verenigingsleven van Middelie.

Via de online enquête en in het stemlokaal tijdens De Inhaalslag heeft het dorp massaal gestemd op een van de negen genomineerden. Op 1 december sloot de stemming en was het tijd om de stemmen te tellen.

Het bestuur van de Dorpsraad vertrok naar het Wapen om daar de winnaars te verrassen. Daar waren ook familie en pers aanwezig. Lisa zat in het complot om Geerdine te verrassen. Wat zij echter niet wist is dat ook zij in de prijzen zou vallen. Jawel, er waren maar liefst twee Kikkerspelden te vergeven dit jaar.

Geerdine had al door dat er iets stond te gebeuren, want ‘toevallig’ kwamen man en kinderen langs. Toen was daar het moment dat Femke de aandacht vroeg van alle aanwezigen en Geerdine achter de bar vandaan mocht komen.

Op het rode kussentje lag hij dan, de Kikkerspeld. Geerdine werd bedankt voor het vele vrijwilligerswerk wat zij gedaan heeft en ook nog steeds doet. Na de speech kreeg zij dan ook de welverdiende Kikkerspeld opgespeld.

Geerdine krijgt de Kikkerspeld uit handen van onze voorzitter

Na dit plechtige moment dachten de aanwezigen dat het klaar was, maar nu werd Lisa naar voren geroepen. Ook zij viel in de prijzen. De uitslag van de verkiezing was nek-aan-nek en daarom werd besloten om ook Lisa te onderscheiden met de speld.

Ook Lisa krijgt de Kikkerspeld opgespeld

Voor het opspelden moest even de speld van Geerdine worden ‘geleend’, omdat in de chaos de tweede speld verdwenen was en er in allerijl een nieuwe speld gehaald moest worden.

Nadat beide winnaars voorzien waren van een eigen speldje, was het tijd voor een fotomoment. De foto leverde vele felicitaties op in de Dorpsberichten appgroep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *