Voorlichtingsbijeenkomst Aanpak criminaliteit buitengebieden

Veilig wonen en werken willen we allemaal. In het gehele land is echter sprake van toenemende criminaliteit in de buitengebieden. Ook in Noord-Holland. Daarom zijn verschillende gemeenten, in samenwerking met het LTO, Meld Misdaad Anoniem en het CCV, gestart met het ‘Programma Veilig Buitengebied’. Zo willen we gezamenlijk criminaliteit aanpakken en een veilige leef-en werkomgeving creëren voor iedereen.

Een onderdeel van het ‘Programma Veilig Buitengebied’ is een voorlichtingsbijeenkomst over drugsproductie in het buitengebied. U leert tijdens deze avond de signalen herkennen en krijgt uitgebreide informatie over dit onderwerp van het LTO, Meld Misdaad Anoniem en het CCV. Bovendien zijn ook wijkagenten, LTO (Vrouw&Bedrijf) en een agrocoach aanwezig. U kunt deze voorlichtingsbijeenkomst kosteloos bijwonen. Na afloop van de bijeenkomst is er gelegenheid om onder het genot van een drankje met onder meer de burgemeester, de wijkagent en het CCV in gesprek te gaan.

Op deze pagina kunt u zich inschrijven om de voorlichtingsbijeenkomst bij te wonen.

De voorlichtingsbijeenkomst vindt plaats op woensdag 28 september 2022 van 19.30-21.30 uur in Dorpshuis Ilpendam in Ilpendam (Kerkstraat 1, 1452 PR).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *